مهلت ارسال مقالات به همایش ملی راهبردهای توسعه فضای سبز در شهرهای حاشیه کویر تمدید شد
27 اردیبهشت 1402

به گزارش دبیرخانه همایش ملی راهبردهای توسعه فضای سبز در شهرهای حاشیه کویر محمد باقر قربانی دبیر اجرایی این همایش از تمدید مهلت ارسال آثار و زمان برگزاری همایش خبرداد و عنوان کرد: با عنایت به استقبال و ارسال تعداد قابل توجهی از مقالات و پژوهش‌ها به دبیرخانه همایش و همچنین درخواست‌های اعضای هیات علمی برخی دانشگاه‌های کشور ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی  و همچنین همکاران در سازمان‌های سیما، منظر و فضای سبز شهرداری‌های کشور مبنی بر تمدید مهلت ارسال مقالات و همچنین دریافت تاییدیه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(Isc)، جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش در این خصوص برگزار و مقرر گردید به منظور تامین نظر این عزیزان و رسیدن به حداکثر بهره وری و دستاورد های مناسب از همایش زمان برگزاری همایش به 25 و 26 مهر ماه و مهلت ارسال مقالات به 15 شهریور ماه سال جاری موکول گردد.

وی اظهار کرد: با توجه به تصمیمات شورای سیاست‌گذاری همایش مقرر شد، کارگاه‌های تخصصی آموزشی متعددی با حضور اساتید مطرح بین المللی و کشوری در حاشیه همایش برگزار شود.

قربانی ادامه داد: طی جلسات متعدد کارشناسی و با توجه به چالش‌های موجود؛ معرفی گونه‌های گیاهی سازگار در شرایط خشک و نیمه خشک در فضای سبز، تامین، انتقال و توزیع و بهره‌وری آب، استفاده از آب‌های نامتعارف در فضای سبز شهری، راهکارهای اصلاح خاک‌های شور و قلیا، مدیریت کنترل آفات و بیماری‌های گیاهی در فضای سبز، کاربرد ماشین‌آلات و مکانیزاسیون در فضای سبز، طراحی منظر و استفاده از المان‌های شهری متناسب با اقلیم، استفاده از فناوری‌های نوین و هوشمند در فضای سبز به عنوان محورهای اصلی این همایش در نظر گرفته شده است.

دبیر اجرایی همایش ملی راهبردهای توسعه فضای سبز در شهرهای حاشیه کویر، ضمن دعوت از جامعه علمی کشور در حوزه فضای سبز، افزود: علاقمندان می‌توانند با مراجعه به وبسایت همایش به آدرس www.greenspace.areeo.ac.ir یا از طریق آدرس قم، بلوار آیت الله طالقانی، بوستان شهدای آذر، سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم و شماره تماس‌های ٠٢٥٣٧٧١١٢٢٣ – ٠٩٩٠٢٤٦٣٦٧٧ اطلاعات بیشتر کسب کنند.